Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Saturday, December 17, 2011

Plain Moron - A New Age Jedi?!

17 Disember 2011 - 8.27 am

Sape minat Star Wars? Mesti korang ingat dialog ni, "May the force be with you". Tapi malangnya, seseorang telah menyalahgunakan 'The Force' tuh.. Hahaha!!

Seorang lelaki di Oregon seolah2 dirasuk Darth Vader apabila dia dengan ganasnya menyerang sekurang-kurangnya 3 orang pelanggan Toys R Us dengan menggunakan.......................Light Saber!! Light Saber mainan je..


Pihak polis tempatan telah menahan David Canterbury (seorang Jedi yang dalam latihan) selepas beliau menyerang pelanggan-pelanggan premis tersebut menggunakan 'kuasa jahat' Darth Vader. Hahaha!! Beliau diceritakan menghayun Light Saber secara ganas ke arah pelanggan-pelanggan, dengan niat mencederakan Jedi-Jedi di pihak baik. Hahaha!!

David Canterbury

Yang lagi best, ketika pihak polis cuba untuk menahannya, mereka menggunakan tasers dan menembak ke arah David, tapi David yang sangat Jedi itu telah menangkis serangan2 tersebut dengan menggunakan Light Saber beliau, dibimbingi oleh kuasa jahat Darth Vader.. Hahaha!! Akhirnya David tertangkap juga apabila 'the force' tidak lagi bersama beliau, dan dihantar kje hospital mental..

Aiyooo.. Cerita ni membuatkan aku teringin nak tengok Star Wars semula.. Nak donlod laaaaa~~~

Chow~~
.
.

4 comments:

eddy syrol said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak pernah tgk star wars =.=

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Eddy Syrol : Erkkk?! really? nape tak tgk? sgt best!!

eddy syrol said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

'coz tak bape minat..atau lebih tepat tak minat langsung2..hehehe..

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eddy : cmne leh tak minat ek? kan best.. huhu..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!