Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Monday, July 25, 2011

Plain Me - English Emcee Sample, Anyone?

25 Julai 2011 - 9.33 am

Memang dah jadi lumrah bagi seorang yang keje gomen untuk menghadiri Perhimpunan Bulanan. Sama jugak dengan aku dan tempat keje aku ni. Memang tiap2 bulan ada Perhimpunan Bulanan (dah nama pun bulanan kan). Jadi untuk PB bulan Ogos nanti, turn jabatan aku lak untuk kendalikan. Oleh sebab aku dalam Jabatan Pengajian Am, jadi kitorang bercadang nak buat PB tu dalam Bahasa Inggeris.

Memang satu idea yang menarik, tapi masalahnya, aku dilantik (sebenarnya aku yang volunteer) menjadi emcee, dan aku tak pernah jadi emcee dalam acara berBahasa Inggeris!!


Jadi aku nak mintak tolong kat kawan2 blogger, siapa2 yang ada sample emcee dalam BI, leh tak nak mintak tolong emel kat aku? Please yerrrrr... Nanti aku bagi ganjaran yang tak seberapa.. Tak pun aku leh lukiskan gambar kartun/potret korang.. Ok tak? (Dah macam Give Away lak).

Ni emel aku : yazidy81@yahoo.com
Tolong yerrrr... :)

Chow!!

2 comments:

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mantap gila ... nanti kalau aku ada, aku emel kan .. tp setakat ni rasa2 macam takde ..

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@iPai : mantap la sangat.. ok, kalau ade nanti bagi k.. Aku cari kat internet haram tak jumper..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!