Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Monday, July 25, 2011

Plain GA - Anis.. Nak Kupon Ayamas Boleh??

25 Julai 2011 - 10.30 am

Aku ni jenis jarang nak join segmen. Tapi kalau GA atau contest yg melibatkan kreativiti (bukan sekadar undian random semata2), memang aku nak join sesungut sesangat!! So kali ni, aku nak join GA yang dibuat oleh blogger kiut miut cantik jelita (bodek tak hengat), Anis Melon.



GA ni mintak slogan. So slogan aku :

Anis, Yazidy nak kupon nie sebab Yazidy tak pernah makan kat Ayamas. Teringin gak nak makan kat situ, untung2 dapat jumpa Mawi (Eh, Mawi buka ke duta Marry Brown? Bukan Ayamas kan? Lantak la). Lagipun orang cakap Ayamas ni hagak sedap. So nak try la yerrrrr.. (40 patah perkataan)

Ok, tu je. :)

Chow!!

7 comments:

Green Apple said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

moga berjaya ye.. yazidy

eddy syrol said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ape2 yg berkaitan ayam, mmg sedap...eh ye ke? (sendiri kompius..heheh... good luck!

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wewwiiitt .. aku masuk gak .. semoga berjaya ..

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Green Apple : hehehe.. tq.. you toooo~~

@eddy syrol : ko mmg pemakan ayam tegar..

@iPai : join gak ek? abes la, kompem aku kalah.. huhu..

anismelon said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jemput tengok pemenang GA..kite bagi kepada yg lebih memerlukan erk..

umiliza989 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah di atas kemenangan awak...saya pengunjug dari blog
http://anismelon.blogspot.com/2011/07/pemenang-ga-kupon-ayamas.html

follower:106

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@umiliza989 : eh, saya tak menang lah.. :P

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!