Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Tuesday, July 26, 2011

Plain Me - Is It The Same?

26 Julai 2011 - 12.11 am

Minggu lepas masa aku gi sebuah cyber cafe dan bukak blog aku kat situ, aku terperasan sesuatu. Aku terperasan bahawa blog aku yang aku nampak kat laptop aku, tak sama dengan apa yang aku nampak kat cyber cafe tu. Ni maknanya, apa yang orang lain nampak bila bukak blog aku mungkin tak sama dengan apa yang aku harapkan orang lain nampak. Contohnya, mungkin font tak sama, warna tak sama, layout tak sama dan lain2 yang tak sama. Jadi kat sini aku nak letak print screen blog aku yang aku nampak kat laptop aku, dan aku harap korang nampak sama seperti yang aku nampak. Kalau tak sama, sori k. Mesti tak santek kalau tak sama seperti yang aku harapkan. :P

Sama tak ngan apa yang korang nampak? Kalau nak besarkan pic tu, klik je k.

Chow!!

6 comments:

kotak bulat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rasanya kb pernah bgtau sblum ni..
header tu kebwh sgt tau..bukan mcm dlm print screen tu.. dia tutup tajuk entri..

HARITH ISKANDAR said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul2..lain sikit

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kotak bulat : yup. masalah tu hanya berlaku dalam Google Chrome.. Tak tau camne nak repair.. :P

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@HARITH ISKANDAR : Lain ek? tak best la camtu.. Mst tak cantik blog den ni kan.. sedeyh~~

Ibrahim Ismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

I used android. compare to other blogs, yours describes the name quite well. Merely black n white!

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Ibrahim Ismail : Haha!! you mean the word 'plain'? yeah, I just want to stay subtle, like I am in real life.. :)

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!