Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Sunday, July 3, 2011

Plain Shocking - A Gleek Wont Be Graduating?

3 Julai 2011 - 1.31 am

Sebagai peminat Glee, aku telah terbaca satu berita yang agak tak best untuk Glee Season 3 nanti. Terdapat satu rombakan besar-besaran terhadap cast Glee, dan seorang daripada budak2 Glee takkan kembali untuk musim ke-3 nanti. Siapa orangnya? Dia yang takkan kembali tu ialah......... Chord Overstreet atau Sam!!

Bye-bye, Trouty Mouth.

Dah dikompemkan yang penerbit2 Glee dah buat keputusan untuk tidak merenew kontrak Chord/Sam sebagai pelakon tetap. Tapi mungkin dia akan muncul sebagai artis jemputan dalam satu dua episod. Chord/Sam ada Tweet sesuatu :

"Well, tahun yang menyeronokkan bila dapat berlakon dalam Glee. Nak buat camne, masa aku dah sampai. Masa untuk bermula dari awal."

Dikompemkan jugak yang Darren Criss (Blaine) dan Harry Shum, Jr (Mike) akan jadi pelakon tetap, maknanya diorang akan muncul dalam setiap episod dalam season 3 nanti. Seb baik ada berita baik gak. So hubungan Sam ngan Mercedes masa episod akhir season 2 hari tu takkan disambung la dalam season 3 nanti ek. Bummer..

Chow!!

4 comments:

♥ p a a n i ♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak penah tgok glee..best ek?

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@♥ p a a n i ♥
laaaa.. nape tak pnh tgk? best gak.. layan..

Muhd Aizie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alaaaaaaaa . mana boleh! tak best laa nanti ;(

kalau tempat dia ganti dengan justin bieber okay tak? haha

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Muhd Aizie
haha!! baru jap tadi aku tengok episode dia buat The Bieber Experience tu.. tak best kan dia takde..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!