Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Saturday, July 2, 2011

Big Plain Screen - Transformers Is Getting The Biggest Green


2 Julai 2011 - 8.53 am

Wow! Movie yang ade Shia LeBeouf ngan robot2 gergasi tu memang sedang menyerang semua panggung2 secara ganas dan maksimus. Movie Transformer 3 : Dark Of The Moon telah berjaya mengutip $64.7juta setakat ni. Setakat ni tu maksudnya dalam masa 2 hari je!! Movie ni dijangkakan akan berjaya mengutip $165juta dekat US dalam hujung minggu ni, dan $350juta di seluruh dunia, hanya dalam 2 hari ni (Sabtu dan Ahad). Homaigawd, sangat melamfau!!

Congratz Shia dan robot-robotnya. Siapa kata bermain2 ngan robot tu hanya untuk budak2? Haha!

Chow!!

4 comments:

surry0316 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh..my fav movie..love bumblebee...=)

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@surry0316
dah tgk ke yg no 3?

pandangkedepan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gua dah tgk...part tengah2 boring...tapi part last memang superb..kne g tgk dlu...:P

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@pandangkedepan
ye ke? mgu dpn kot tgk.. mgu ni xde geng nak g..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!