Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Thursday, July 28, 2011

Plain Contest - BEN ASHAARI CARI BLOG.. CEPAT!

28 Julai 2011 - 12.37 pm

Sekali lagi aku nak join contest blog, dan kali ni kelolaan father of blogger kat Malaysia ni, iaitu havang Ben Ashaari yang body ketak2 tu. 

Klik mana kalau nak join? Klik sini je...

Now aku nak taip ape ek? Abg Ben cakap leh tulis ape2 je. Hmmm.. Ok la.. Malam tadi aku replay tengok Glee season 1 episode 17 yang bertajuk Bad Reputation. Baru aku terperasan yang Rachel nyanyi lagu Total Eclipse Of My Heart tu dengan 3 orang sekaligus iaitu Jessie, Finn dan Puck. Aku ingat dia nyanyi ngan Finn  je. Leh ke citer pasal ni? Belasah je la! Hahahaha!!

Chow!

4 comments:

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bro, nanti kalau bro buat sendiri papertoys tuh, dah kira cam idea bro juga ..

yg itu tak kesah sgt, nak back link atau tak ..

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe.. takpe, sbb idea original dtg dr bro.. kalau tak, tak terfikir pun nak buat kan..

deqlis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dtg terjah dari blog BA

http://ellismelia.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

ame elms ! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya sini ! :D

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!