Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Tuesday, July 5, 2011

Plain 'Awesome' - Food Worker, Again. And I'm Lovin' It!

4 Julai 2011 - 11.53 pm

Akhirnya dapat gak aku update blog hari ni. Tak dapat nak bukak laptop sepanjang hari sebab busy ngan Minggu Suai Kenal untuk student2 yang baru masuk. Macam biasa, aku akan jadi AJK Jamuan/Makanan untuk apa2 acara pun, tak kira la Minggu Suai Kenal ke, Minggu Sukan Politeknik ke, atau apa2 event jer la. Tetap dan berpencen kaoooo!! :)

Sebenarnya tugas rasmi start esok, tapi hari ni dah kena bertugas untuk sediakan makanan fasi dan AJK2 Persiapan Tempat. Tapi aku agak terkejar2 sket sebab PAP (Pembantu Am Pejabat) kat opis aku tak masuk opis hari ni. Sebab musabab tak dapat dikenalpasti sebab dia takde cakap apa2 atau bg SMS atau call atau watever lah.. Dah aku terpaksa handle keje2 PAP sambil berkejar ke kafe 2 yang terletak kat ceruk Poli Muadzam tu untuk bertugas sbg AJK Makanan lak. Giler hebat!! Hahaha!! 

Hari ni tak busy sangat, tapi esok mungkin akan agak havoc sebab kena sediakan makanan untuk fasi, AJK2 dan student2 baru. Yang akan membuatkan lagi havoc, untuk semester kali ni, makanan tak disediakan dalam polisterin seperti semester2 yang lepas. Makanan dihidangkan secara bufet, dan mereka yang nak makan kena beratur untuk kami cedokkan nasi dan lauk-pauk vagaih! Agak lambat dan AJK dah takleh nak bawak balik makanan tu ke opis atau ke mana2 yang diorang nak. Kena makan kat kafe 2 tu jugak. Unless kalau ada yang bawak tupperware.

Ok, tu je kot. Nanti aku snaap pic2 untuk dimasukkan kat post ni. Tadi tak sempat nak snap pic2. Sebenarnya ada snap sekeping dua, tapi malas nak upload dulu. Tunggu dah habis event baru upload.

Chow!!

5 comments:

Hans said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kiranya hari nih jadi ajk makanan la?
ekekke
best tu

Juvana Episod 11

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Hans
Haha!! Mmg aku sentiasa akan jadi AJK Makanan.. Best wooo!! Dapat makan free tiap2 hari!!

kotak bulat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oo..xpkai polistrine..sme la mcm tmpat blja kb, nk bungkus,kne bwk tupperware sndiri..

p/s: header ni menghalang entri.npe kebawah sngat smpai tutp entri?

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kotak bulat
pasal header tu tak sure la.. tapi mmg akan berlaku camtu kalau hang bukak blog aku ni pakai Google Chrome.. tak tau camne nak repair..

Hans said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku dlu masa dekat campus pun suka jadi AJK makanan dengan member aku sorang
ekekekke

Ukur Baju Di Badan Sendiri

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!