Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Monday, July 18, 2011

Plain Personal - Birthday Again!

18 Julai 2011 - 3.38 pm

Hari ni, opis kitorang buat surprise birthday lagi untuk staf kitorang, tapi yang best, 2 orang je yang rancang. So memang surprise even untuk orang yang tak sambut birthday. Haha!! So untuk kali ni, turn orang yang dilambung kemudian disambut tu ialah, Nadiah!

 Pose yang mula2 menampakkan ke'sipu-sipu'an.

 Mari memotong queue. Kek lah!

 Kek yang bakal dipedajalkan. Sumpah aku takleh baca apa yang ditulis tu. Haha!!

 Bila dah hilang ke'sipu-sipu'annya, terus pose ala2 gedik kaooo!! Single dan available katernyerrr..

 Cikgu Sidi yang tetibe muncul bersama Galaxy Tabnya apabila terbau makanan.

 Ade kek dan pulut durian. Layannnn..

 Menatang ni pun ade. Aku tak pernah makan pun.

Kek, bukan tayar basikal.

So, itulah sedikit sebanyak kisah JPA untuk kali ni. Jumpa lagi di sambutan hari jadi akan datang. (Bila la turn aku nih? Huhu)

Chow!!

5 comments:

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Gajokkkk tak ajak

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kaki Wayang
gajok sajeee.. aku pun x tau la..

eMMe said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mak tak tertarik dgn kek besday, walaupun cantik n nampak cam setap! ape yg wat jantung mak ni bagai berdetak kencang pabila terpandang kuah durian, taukah anak2 itu adalah kegemaran mak! mak nakkkkk!!!! mak jilat gambar ini, hahahahha!!!!!

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eMMe
silakan jilat sampai puas yer mak (bila masa la bapak aku kawen lain ni)..

Mohamadazhan.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari lahir juga =)

housemate sambut besday juga.hehe

Jemputan ke Contest Aku Berpuisi =)

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!