Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Saturday, June 18, 2011

Plain Cool! - Glee Gets More Writers.


18 Jun 2011 - 12.09 pm

Pada yang minat Glee (mcm aku) dan dah tgk semua episod alam season 2 yang lepas, mesti korang perasan yang ade episod2 yang agak tak best. Bukan agak la, tapi mmg tak best langsong!

Penerbit Glee sedar ttg perkara ni, jadi utk Season 3 nanti, diorang akan masukkan beberapa penulis skrip yang baru utk bekerjasama ngan penulis2 yang sedia ada. Bukan sikit2, tapi 6 orang yang diorang bawak masuk. Antaranya Allison Edler (penulis Chuck dan No Ordinary Family),  Roberto Aguirre-Sacasa (penulis buku Spider-Man : Turn Off The Dark) dan beberapa penulis lain.

Aku harap ngan penambahan penulis2 ni, Glee season 3 nanti akan jd lebih menarik. Tak macam sesetengah episod dalam season 2.

Chow!!

2 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

agree!!!!!! More romance, more drama & more mashup!!!!

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

who's this Anonymous? huhu.. anyway, yup, more of everything!!

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!