Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Saturday, June 25, 2011

Plain Drama - Lawsuit Over Facebook, Again.

25 Jun 2011 - 1.12 pm

Baru je semalam aku post entry pasal kembar Winklevoss yang dah tarik balik saman diorang terhadap Mark Zuckerberg, tapi hari ni ade lak berita yang mengatakan diorang nak saman Mark dan Facebook atas benda lain lak. Tak habis2 la diorang nih.

*Dialog di atas hanya sekadar jenaka*

Saman-menyaman ni menunjukkan yang kembar ni sebenarnya takde life.. Haha!! Terdesak sangat nak feymes kot. Diorang memfailkan saman baru sehari selepas menggugurkan saman yang tak berapa nak berjaya tu. Dalam saman baru ni, diorang mempersoalkan :

Tyler dan Cameron (kembar Winklevoss) mendakwa secara sah dan bertulis, mendakwa Mark Zuckerberg dan peguamnya menyembunyikan satu fakta yang menjadi bukti daripada pengetahuan orang ramai. Bukti tu ialah; Mark ada menyatakan secara SMS kepada seseorang yang mereka yang berkongsi data di Face adalah 'dumb f****'.

Tak habis2 si kembar ni. Diorang dah la dah memang kaya rabak, nak gak saman2 orang atas benda2 yang remeh. Lantak korang lah!!

Chow!!

2 comments:

Hans said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bila jadi macam nih aku rasa kembar tu jahat la
sebelum2 nih aku xkisah sangat sebab rasa mereka ada hak tapi skrg aku nampak mereka lebih pada ambil kesempatan

Kumpulan Sepah Juara Maharaja Lawak

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu la.. diorang tu mmg saje je cari publisiti murahan.. bukan nak duit sgt pun sbb diorg mmg anak org kaya..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!