Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Thursday, June 23, 2011

Plain Segmen : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London

23 Jun 2011 - 10.06 pm


(to Ady Budika, aku tak sure header yang mana ko maksudkan, so aku masukkan dua2 header sekali. Satu header blog, satu header post. :P)

Nape tetibe aku nak join GA neh? Mula2 aku terbaca kat blog Fakhrul, tapi bila aku tgk orang2 yg join dah ramai, so aku terus tawar hati nak join. Then ade lak kawan aku yg giler2 remaja sorang neh iaitu henchek Eddy Syrol post status kat FB dia ttg dia pun masuk GA nih, dan henchek Ady ni pun ade gak membebel mengomel mengkomen kat situ, so aku pun join la GA ni atas sokongan moral diorang (gehtooooo!!).

Itulah kesahnyer.. Dia tak bagi tulis panjang2, so aku tulis tak berapa nak fanjang lahh!! Kang susah lak nak menang.. :)

Chow!!

4 comments:

AdyBudika said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanks2..hehehe

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe.. Oh wow! tak sangka blog ku inih difollow oleh henchek Ady Budika!! *speechless*

eddy syrol said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ehem..hehehhe (~_~)

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nape ko Eddy?

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!