Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Friday, June 3, 2011

Plain Drama Queen - Fasha VS Iqram

3 Jun 2011 - 9.17 pm

Mase aku belek2 paper Metro tadi, aku terbaca cerita ttg Fasha Sandha (Fasha Nak Sandar) yang mengamuk kat Twitter ttg kelewatan seorang pelakon baru hadir ke lokasi. Diceritakan yang Fasha ada tweet 7 status pasal benda tu, tapi aku tak dapat nak cari semua.. Ni je yang aku dapat.



Bila cari2 kat internet, dah heboh dah yang hero yang dimaksudkan tu ialah Iqram Dinzly. Tapi kalau dibaca dari penerangan Iqram pun, dia ckp dia lewat sebab dia exciden pagi tu.. Dan Fasha tuduh dia tak mintak maaf, tapi Iqram jawab dia dah mintak maaf. Ntah la, yg mana betul pun kita tak tau..

Ramai yang puji Fasha sebab bertegas ngan Iqram. Tapi aku rasa kalau dia post2 mcm tu dlm Twitter ng FB, mcm budak2 je.. Tak profesional langsung. Kalau dikira dari segi reputasi pun, rasenye si Fasha ni lebih byk konroversi dari si Iqram.. Cuma diorg yg pnh bekerja ng Fasha ni ckp, yg Fasha ni jenis punctual. Tapi just sbb dia punctual, dia takleh nak harap yg org lain pun punctual mcm dia gak (aku tau la sebab aku pun jenis punctual, dan aku dah biasa ng sifat manusia2 yg tak punctual.. Kena sabar je)..

Tak kisah la, yang penting diorg wat keje ngan betul dah le (walaupun sampai skrg aku rasa Fasha berlakon mcm kayu).. Aku pun malas nak cakap banyak sebab aku pun tak tau cerite sebenar.. ni aku letak pic diorg yer..

Iqram Dinzly

Fasha Sandha
(Oleh sebab kita dah biasa sgt tgk pic Fasha yg hampir bogel, jadi kali ni aku letak pic dia yg sopan.. Sejuk sket mata tgk)
Okidoki!!
Chow!!

2 comments:

aynmaree said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

i love u fasha..hehe..btw,da mcm beautipulnara da blog u yazid..hehe..

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha!! tak lah.. beautifulnara tu dah hebat sgt!! tak mampu nak jadi mcm dia..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!