Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Thursday, June 2, 2011

Plain Drama - Nora Elena Ep 16


2 Jun 2011 - 8.09 pm

Ok, hari ni aku nak review lagi ttg episod Nora Elena.. Tapi secara ringkas je la ye.. Ringkas tapi padat (kah?)..

Seth g umah Yvonne sbb dia igt Yvonne sakit.. Rupa2nya dia ngengader je.. Then Seth marah dia smpi dia nangis.. Haha!! Padan muka dia kena marah..

Then bila Seth blk umah, dia tgk Elena tgh kemas baju dlm beg, so dia igt Elena nk tglkn dia.. Terus dia sedih.. Sbnrnye Elena nk g seminar kat Cameron Highland.. Klakar tgk Seth kelam kabut..

Elena igtkn Pak Ali iaitu driver Seth yg akan hantar dia g Cameron, tp rupanya Seth yg hantar.. Then rupa2nya trip tu bukan seminar, tapi honeymoon yg di'arrange'kan kawan Seth, Casey iaitu bos Elena..
Mula2 Elena marah, tp lps tu dia ok..



Masa kat Cameron, Elena masih marah2 kat Seth. Tapi bila dia tgk Seth byk bersabar ngan tindakan2 melampau dia, akhirnya elena sedar kasih sayang Seth terhadap dia, dan dia sedar kesalahan dia, dan dia terima jugak Seth.. Akhirnyaaaaa..

Then tetibe scene tunjuk Amir feeling2 sedih sbb sambut besday sorg2.. Moteppp???!! Mgkn dia sedih sbb Elena x balas masa dia ckp dia suka kt Elena semalam.. Lagi la motepppp??!!!

Berbalik ke Cameron, Elena ajak seth tdo sama ng dia.. Wahhh!! Tettttt!!! Then tetibe je pagi.. Haha!! Dan start dari situ Elena dah baik ng Seth.. Bagus laaa.. Leh lak pastu Seth tanya, "Penat?" Hahaha!! Kejilaaa!!! Lucah sgt!! So jadilah ni honeymoon diorg yg betol2..

Lps diorg balik dr Cameron dan Seth bg surprise bunga kat Elena yg penuh satu bonet, citer pun bersambung..

Sori yer sbb review aku ni sangat ringkas.. Aku dah penat sbnrnye ngadap blog dari tadi.. Pinggang pun dah saket.. K lah, next time aku sambung yer..

Chow!!

Review2 Nora Elena oleh Yazidy :


Plain Drama - Nora Elena Ep 24 (Final Episode)

4 comments:

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hevattt...aku pon tgk td..

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh!! Hevattt!! Tgk jugak yer..

aynmaree said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baru nak tgk...hopefully setanding dgn adamaya..hehe

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alaaa, I x tgk adamaya.. so tak dpt nak bandingkan.. hehe..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!