Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Wednesday, June 29, 2011

Plain Cool! - Toy Story 4 Incoming!!

29 Jun 2011 - 12.47 pm

Tengah aku membelek2 gosip2 cerita2 skandal2 berita2 kat internet, aku terbaca satu cerita yang sangat menarik! Beritanya ialah, Disney/Pixar sekarang sedang dalam proses pembuatan filem Toy Story 4!!


Semasa paparazzi wartawan interview Tom Hanks, diorang tanya ade tak Disney/Pixar datang kat Tom utk berbincang ttg sekuel Toy Story? Diorang ingat Tom akan jawab 'takde', tapi tetibe Tom Hanks cakap yang sebenarnya diorang sedang dalam pembikinan Toy Story 4 pun.

Yippieee!!

Walaupun ramai yang skeptikal akan ke'best'an filem yang keempat ni setelah trilogynya berjaya menambat hati penonton, tapi aku yakin yang Disney/Pixar pasti mampu mencipta filem yang lebih extravaganza dari Toy Story yang sebelum2 ni. 

Chow!!

9 comments:

zieta said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

toy story!!!!!!!!!!!!! I loikeeeee... tau tak first ita tgk toy story msa budak2,,drjah 2 kot...tp msa tu tgk kat komputer sepupu,,,smpai skang ingat lg...& biler dia buat toy story 2,3,ita still follow lg..huhuhu....i loikeeeee....

Areef said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam,

tq sudi singgah n follow blog sy...
salam ukhwah...

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ita : haha!! darjah 2 ek.. so yazid mase tu tadika kot.. wawawawawa..

areef : salam.. thanks gak sebab sudi jenguk my blog..

zieta said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oitttt...yazid prasan muder nmpak=P

Aku DaN SeSuAtU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

singgah sini..cool2..i like

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

NAk tengok jugakkk movie ni..harap-harap sempatlah tengok..

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku tak suke la layout komen blog aku ni sbb xleh reply..

anyway, klu ade sen nt aku join ko tgk TS4 ni yer.. huhu..

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@yazidyvolleh jewwww...

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kaki Wayang
tapi tu kalau ade bajet la yer.. huhu..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!