Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Wednesday, June 1, 2011

Plain Drama - Nora Elena Ep 15

1 Jun 2011 - 8.45 pm

Oleh kerana semakin hari aku semakin minat lak tgk drama bersiri Nora Elena kat TV3 setiap ptg, aku nak buat gak la review utk citer tu. Aku ni jenis yang tak minat sgt nak tgk drama melayu nih sbb cheesy sgt, tapi aku leh lak terfollow Nora Elena nih sejak episod berapa tah. Haha!

Ok, utk episod kali ni, takde banyak yang berlaku pada plot cerita. Cuma yang jelas, kaki Elena masih terseliuh selepas dia jatuh kat tangga dalam episod 14 semalam. So sejak dari tu Seth dok rumah je utk jaga dia. Tapi oleh sebab Elena paksa gak Seth utk g opis, Seth pun mintak Kak Pah (org gaji part-time diorg) utk tinggal kat rumah diorg buat sementara waktu utk jaga Elena.



Yang pasti, Elena sikit2 dah mula terima Seth. Dia dah jarang tinggikan suara, dan dia dah mula rasakan kasih sayang Seth (Cewah! Jiwangnye aku! Buwekkkss!). Lepas Seth g keje sebab Kak Pah dah ada utk jaga Elena, datang pulak si Erry tu, dan dia luahkan perasaan kat Elena pulak. Choiiii!!! Yg Elena lak takde tunjuk reaksi marah ke hapa. Mcm dia suka lak. Padahal dia ingat si Erry tu yg rogol dia..

Dalam episod ni, Eid tak muncul pun. Just dgr suara je mase dia dok chatting ngan housemate dia tu. Ntah ape dh jadi kat dia tah kat Arab nun. Huhuhu.. Lepas Elena sembuh (cepatnye), Elena masuk opis dan bos dia ckp hujung minggu ada seminar kat Cameron Highlands. Cerita pun bersambung.... Jeng3!!

Hahaha!! Tu je kot yg berlaku dalam episod kali ni. Takpe, sok aku sambung tgk lagi ye.. Huhu.. Jarang2 aku suka tgk drama neh tauuu..

Chow!!

Review2 Nora Elena oleh Yazidy :

Plain Drama - Nora Elena Ep 24 (Final Episode)

4 comments:

aynmaree said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sapa kedua2 pelakon lelaks itu? salah sorang tue mcm aaron aziz jer...

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Yup!! Yup! Yup!! Aaron Aziz!! Yg sorang lagi Zul Ariffin (skandal Abby Abadi)..

aynmaree said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ganteng jg zul ariffin itew yer..hehe

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahaha!! Yup!! Sangat!!

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!