Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Friday, June 3, 2011

Plain Shameless - Dah Borrow, Return Balik Lah!

3 Jun 2011 - 8.46 am

Selama ni aku selalu membebel mengomel mengumpat memblog pasal orang2 yang dh pinjam barang/duit aku tp tak reti nak pulangkan/bayar balik. Tapi baru aku perasan yang aku pun ade gak pinjam kat orang laen (barang jer, bukan duit) yang sampai sekarang aku tak pulang2 lagi.. Kekeke..

1. Set novel The Chronicles Of Narnia.

Set 7 buah novel ni aku pinjam dari Azri aka Kaki Wayang sejak bulan berapa tah, tapi takde la lama sangat kot.. Rasenye baru 1,2 bulan.. Dia sbnrnya nak paksa aku baca novel2 ni sbb nak bagi aku minat movie2 The Chronicles Of Narnia. Sebenarnya aku mmg tak berapa nak minat ngan movie2 Narnia.. Tak tau nape.. Nak kata aku tak minat movie2 epic, tak jugak sebab The Lord Of The Rings trilogy merupakan movie feveret aku sepanjang zaman. Takpe yer Azri aku pinjam lama2. Kalau agak2 aku takkan baca nanti, aku pulangkan la balik.. :P



2. Gitar akustik

Gitar ni aku pinjam dari Ajip mase aku tgh hangat2 chicken poop nak belajar main gitar dulu. Dan sebab masa tu aku ada join kelas kat KL. Tapi last2 aku g kelas tu sekali je, dan gitar tu yg dulu tiap2 hari aku main, sekarang dah tak berusik pun. Takde masa lahhh!! Rasenye dah 4 bulan kot aku pinjam.. :P

3. Sekawan DVD taktulen

Hehe.. DVD2 ni aku pinjam dari Manjer sejak tahun lepas lagi. Mula2 aku nak pinjam movie Final Destination 1 tu je sebab aku nak ambik audio stream dia sbb aku ade terdonlod movie tu yg bahasa perancis ke hape tah, walaupun kualiti gambar Blu-ray. So aku terpaksa delete audio dalam blu-ray tu, dan gantikan ngan audio dari DVD taktulen Manjer tu.. Tapi si Manjer ni lak bagi byk lak citer. Dia beriya2 nak suruh aku tgk Mamma Mia tu, tapi smpi sekarang aku tak tgk.. Aku baru tgk The Holiday (agak best) walaupun aku dah pinjam DVD2 tu semua dh dekat setahun.. Ahaksss!!

So aku akan pulangkan barang2 ni nanti la ye.. Aku pulangkan yg paling mahal dulu iaitu gitar tu.. Yg lain2 tu nanti dulu kot sbb aku ade gak niat utk baca novel tu dan tgk DVD tu.. Huhu..

Chow!!

2 comments:

zieta said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha,,,banyak kali gakla kak manjer mengkomen pasal nak tgk cite mamma mia tapi tak dapat tgk sbb yazid pinjam tak pulang2,,,hahaha...

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha!! ye ke? ok la, nt yazid pulangkan yer..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!