Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Thursday, June 16, 2011

Big Plain Screen - The Pirate Who Conquers!


16 Jun 2011 - 12.42 pm

Jangan tak caye, tapi filem Pirates Of The Caribbean : On Stranger Tides dah jadi filem Disney yang paling meletop, selepas berjaya mengumpul USD695.9 juta di luar Amerika, dan menduduki tangga ke-4 dalam carta filem paling meletop iaitu selepas Avatar, Titanic dan The Lord Of The Rings : The Return Of The King.



Bila dah campurkan ngan box-office kat US, jumlah kutipan utk filem ni ialah sebanyak USD907.4 juta, dan ini menjadikan filem yang tak berapa best ni sebagai filem paling berjaya dalam tahun 2011 setakat ni.

Hebat kannn!!! Rasenye akan ada Pirates Of The Caribbean 5 nanti.. Dah dapat kutipan hampir USD1 billion, rugi la kalau tak buat sambungan kannn..

Chow!!

5 comments:

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Keji..filem ni bestlaaaaaaaaaa

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dan xde adegan pantulan cahaya tau..smooth je..action and comedy,humor manjang

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha!! mmg la agak best, tapi xde la best sangat-sangat.. 9aku suka guna perkataan sangat-sangat sekarang nih sbb Seth Tan selalu guna perkataan tu..) keji laaaa pantulan cahayaaaa...

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Gehtoooo...hahahaha...ahh tak kira..best jugakkkk

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok la.. sbb ko yg blanje tgk wayang ni hari tu kan.. so aku ckp la best gak..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!